A Facebookon kér segítséget az uszodában agyvérzést kapott kisfiú családja

úszás agyvérzés úszásóra mátészalkai uszoda altatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, a mátészalkai uszodában kapott agyvérzést egy 12 éves fiú: a tragédiának semmi előjele nem volt.  Miklós úszásórán vett részt, ahol jelezte az oktatónak, hogy nem érzi jól magát, majd kiment a medencéből. Elindult az öltöző felé, amikor epilepszia szerű rohamot kapott, azóta kórházban kezelik. 

"A fiamat jelenleg is altatják. Nem akarják felkelteni, mert akkor a vér ismét elindulna az agyában, és sokkot is kapna" - nyilatkozta a fiú édesanyja és hozzátette, az, hogy szenvedett-e maradandó károsodást, csak később derül ki.

A kisfiút azóta a nagymamája is meglátogatta a kórházban.

"Anyukámnak sikerült annyi pénzt összekaparnia, hogy elmenjen meglátogatni az unokáját. Mindössze 5 percre engedték be hozzá, de teljesen összetörte a látvány. Senkinek sem kellene így látnia az unokáját, nagyon fájdalmas dolog" - mesélte Erzsébet, Miklós édesanyja a Borsnak.

A győrteleki család nagyon nehéz körülmények között él, ezért nincs elég pénzük még csak arra sem, hogy busszal Debrecenbe menjenek és meglátogassák a kórházban fekvő fiukat, így a közösségi oldalon kértek segítséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.