Ezért nem szerepel a médiában Mészáros János Elek, a Csillag születik egykori győztese

győztes Mészáros János Elek nyilvánosság Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint tíz éve, 2012 nyarán nyerte meg a Csillag születik nevű tehetségkutató negyedik évadát a magyar agrármérnök és operaénekes, akivel nem fordult olyan nagyot a világ.

Ha valaki megnyer egy vetélkedőt, legyen az tehetségkutató vagy reality, szinte törvényszerű, hogy utána felkapja őt a médiagépezet. Hívják különféle produkciókba, vetélkedőkbe, röviden szólvemondva, rengeteg lehetőséget kap arra, hogy szerepeljen. Ez azonban nem így történt Mészáros János Elek esetében, aki szinte eltűnt a nyilvánosság elől.

Mészáros János Elek nem hagyott fel az énekléssel, sőt rengeteget koncertezik szerte az országban, csak nincs ott a bulvárlapok címlapjain, nem is teregeti ki a magánéletét. Az énekes volt a vendége a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásának, ahol őszintén beszélt arról, hogyan éli az életét, és mi történt vele az elmúlt tíz évben.

"Szerintem ez nem is gond, olyat nem csinálok, aminek nagy hírverést lehet csapni, csak énekelek azóta is. (...) Sok színészt láttam már, aki mindenféle dolgot elvállalt, aztán elkezdett egy komoly filmben játszani, és nevetségessé vált. Ha elvállalok mindent, akkor a Hazám, hazámat nem tudom elénekelni, mert nevetségessé válok vele. Bizonyos szintet kell tartani" – idézte a Blikk Mészárost.

Azt is elárulta, nem bánja, hogy nincs körülötte nagy felhajtás.

– zárta az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.