Írt egy levelet a lányának, majd a mélybe vetette magát az apa a III. kerületben

Forrás: Shutterstock -
öngyilkos öngyilkosság Szentendrei út
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A III. kerületi Szentendrei út egyik panelházából vetette le magt egy férfi: a lakók úgy tudják, előtte írt egy levelet a kislányának. 

Szörnyű tragédia történt a III. kerületi Szentendrei úton: az egyik panelház 8. emeletéről vetette le magát egy férfi a Metropol információi szerint. A szomszédok kedd reggel ébredtek a sokkoló eseményre, közülük többen is nyilatkoztak, a család közvetlen szomszédja is.

"Itt lakom mellettük, de mégsem ismertem őket közelről. Albérletben voltak itt, de az eset után a rendőrség lezárta, leragasztotta a lakást, így nem tudom, hová mentek. A fiatalember halálhíre megdöbbentő, hiszen itt van a picike lánya, akit imádott" - árulta el Marcsi. Az öngyilkosságot elkövető férfi a feleségét és 10 éves kislányát hagyta hátra, akinek egy másik lakó szerint írt egy levelet, mielőtt véget vetett volna életének.

Forrás: Shutterstock

"Úgy tudjuk, mielőtt felmászott volna az erkély peremére, írt egy levelet a lányának. Azt nem tudjuk, mi állt benne, de biztosan szívszaggató. A család elment innen, reméljük, jó helyen vannak. Felfoghatatlan az ilyen..." - mondta az illető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.