Különös kegyetlenség: több emberre gyújtotta rá a munkásszállót egy férfi

Forrás: Dreamstime -
gyújtogatás munkásszálló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérletével gyanúsítják azt a 32 éves férfit, aki szándékosan tüzet okozott egy kiskunfélegyházi munkásszállón - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu-n.

A tájékoztatás szerint gyújtogatásról érkezett bejelentés egy kiskunfélegyházi asztalosüzemből csütörtök délelőtt a rendőrségre. A helyszínen kiderült, hogy az üzem felett kialakított munkásszálló egyik lakója a folyosón lévő éghető anyagokat meggyújtotta, több helyen tüzet okozva, majd távozott úgy, hogy tudta: az épületben többen tartózkodnak. A tüzet a lakók észrevették, és még a tűzoltók kiérkezése előtt elkezdték oltani; ekkor ketten könnyebben megsérültek.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A rendőrök a gyújtogatással gyanúsítható 32 éves sarkadi férfit a kiskunfélegyházi vasútállomáson elfogták és előállították. Kihallgatása után őrizetbe vették, és javasolják letartóztatását. A Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a Parkerdő utcában lévő épületben mintegy tíz négyzetméteren berendezési tárgyak, további egy-egy négyzetméteren ruhaneműk égtek, és füsttel telt meg az ingatlan második szintje. A kiskunfélegyházi és a kecskeméti hivatásos tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat. A mentők egy embert kórházba vittek - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.