Lezuhant a nyolcadikról egy budapesti munkás, néhány zúzódással megúszta

zúzódás munkás baleset lezuhant
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosszul lett egy munkás egy budapesti építkezésen múlt pénteken. A nyolcadik emeleten lévő állványról zuhant le, majd az ötödiken tért magához.

Szerencsére nem történt tragédia, a férfi az ötödik emeleten, a két egymás melletti terasz közötti résben tért magához. Csodával határos módon néhány zúzódással megúszta a zuhanást.

A 26 éves férfi az RTL Híradójának azt mondta, hogy egyszer csak megrándult a térde, majd rosszul lett, émelyegni kezdett. Leült, majd egy kicsit jobban lett, de amikor megpróbált felállni, megint belenyilallt a fájdalom a térdébe és elájult.

Miután magához tért, először nem értette, mi történt, de hallotta, hogy a többiek mentőért kiáltanak. Mindene fájt, zsibbadt a karja, majd miután ráeszmélt arra, hogy mi történt, attól félt, hogy lebénult a gerince. Szerencsére azonban nincs ekkora baj.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.