Megdöbbentő családi titok: Pécsi Ildikó belebetegedett fia válásába

Forrás: MTI/MTVA Fotóarchívum/Mtva Fotóarchívum/Zih Zsolt -
válás Pécsi Ildikó válóper Szűcs Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűcs Csaba alig pár hónapon belül elveszítette mindkét szülőjét. Édesapja 2020 nyarán, édesanyja, Pécsi Ildikó pedig ugyanezen év decemberében távozott az élők sorából.

A színésznő vér szerinti fiának nem volt egyszerű gyerekkora, hiszen mindkét szülője híres és ismert ember volt. Édesanyja sokat foglalkoztatott, közkedvelt és ismert művész, édesapja, Szűcs Lajos pedig olimpiai bajnok labdarúgó volt. A férfinak később sem volt zökkentőmentes a viszonya a szüleivel, főleg azután, hogy kiderült, válik a feleségétől.

Szűcs Csaba próbálta megakadályozni, hogy édesanyja nyilatkozzon a médiának a családban dúló konfliktusokról, Pécsi Ildikó azonban nem hallgatott a gyermekére. Később azon is összezördültek, hogy a színésznő szerint fia nem védte meg őt, amikor a bulvárlapok Csaba válásával kezdtek foglalkozni.

Forrás: MTI/MTVA Fotóarchívum/Zih Zsolt

"Én úgy éltem meg, hogy én következetesen tartani szeretném magam ahhoz, amihez most is tartom magam, hogy ez két embernek a válópere, Szűcs Csabáé és Pártos Csilláé" – idézi a Bors Csabát, aki Pécsi Ildikó nevelt fiának, L. Péterfi Csabának adott interjút.

"Én nem nyilatkoztam, de édesanyám azt mondta, nyilatkozzak, védjem meg őt. Nem fogadta el tőlem azt, hogy nincs mit magyaráznunk ebben a történetben, én ezt betartottam, ő nem tartotta be. (...) Nem hiszem, hogy nekem Pécsi Ildikót védenem kellett volna. Bűntudatot nem érzek, még akkor sem, ha ebbe az egészbe ők belebetegedtek. Ne értse félre senki, de semmi olyat nem tettem, amivel ezt okoztam volna a szüleimnek" – mesélte a férfi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.