Részegen szenvedett balesetet a Fradi légiósa Budapesten

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
ittas vezetés baleset Fradi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint vasárnap hajnalban Budapest XI. kerületében a Kosztolányi Dezső téren egy személyautó felhajtott a járdára, ahol kidöntött egy közlekedési táblát és egy betonoszlopot.

A BRFK Sajtóosztálya és a Ferencvárosi TC sajtóosztálya is megerősítette a hírt, hogy a gépkocsit a Fradi 30 éves idegenlégiósa, Carlos Auzqui vezette.

"Carlos Auzqui nehezen tudott napirendre térni a Kisvárdán történtek és a keretből való kikerülés miatt. A játékos a baleset után súlyos pénzbüntetést fog kapni, a Ferencvároshoz méltatlan viselkedése miatt.
A helyszínen a baleset után a kiérkező rendőrök a vezetővel szemben szondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért a férfit további mintavétel miatt előállították. A baleset során személyi sérülés nem történt, csak anyagi kár keletkezett" - mondta a Ferencváros sajtóosztálya a Sportalnak.

Az argentin Carlos Auzqui gólöröme a Fehérvár elleni meccsen Fotó: Csudai Sándor - Origo

A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végezték, akik áramtalanították a járművet, és felitatták az úttestre kifolyt motorolajat. A Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.