Annyira ízlett a pálinka a törteli férfinak, hogy 30 litert lopott belőle

pálinka lopás Törtel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emésztőgödörbe rejtette a lopott pálinkákat egy 29 éves törteli férfi, aki ellen most vádemelést javasolnak a ceglédi rendőrök.

A jászkarajenői rendőrök felhajtottak minden bizonyítékot, majd 2022. február 27-én délután, Törtelen fogták el az alkalmi munkákból élő 29 éves F. Lajost. A gyanú szerint a férfi egy helyi ingatlanba tört be, a kerítésléceket megbontotta, a garázsajtót kifeszítve ahonnan 30 liter pálinkát lopott el. A tulajdonosnak közel 150 ezer font kárt okozott.

Forrás: Police.hu

Kiderült, hogy a férfi a betörés előtt pár órával vásárolt egy liternyit, ízlett neki, úgy döntött, még több kell, pénzt azonban nem akart érte fizetni. A férfi a kannákat testvére házának udvarán egy emésztőgödörbe rejtette, azt a rendőrök megtalálták és lefoglalták.

A tettes azt mondta, látta a biztonsági kamerákat, de nem nagyon érdekelte.

A gyanúsított mindent beismert, panasszal nem élt gyanúsítása ellen. A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya vele szemben lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait az ügyészségnek átadta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.