Elhagyott kisbabát találtak egy szántóföldön: a 22 éves anya nem akar róla gondoskodni

szántóföld Mihályfalva kisbaba csecsemő elhagyott anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március 7-én egy 5 hetes kislányra bukkantak Mihályfalva község határában, egy szántóföldön. Kiderült, hogy a 22 éves anya nem akar gondoskodni a gyerekéről. 

A Mihályfalva község határában lévő szántóföldön találtak rá március 7-én egy elhagyott kisbabára, akiről később kiderült, hogy 5 hetes. A vizsgálatok során sikerült a hatóságoknak azonosítaniuk az anyát, miközben a gyereket kórházba szállították. Kiderült, hogy a 22 éves nő nem akar a továbbiakban gondoskodni a gyerekéről.

A gyereket hivatalos nevelőszülőknél helyezik majd el, amint kikerül kórházból. A kicsi egészségi állapota a helyi mentőszolgálat képviselői szerint viszonylag jó. A nyomozás tovább folyik, hogy kiderítsék, az anya miért hagyta magára a gyerekét. A legutóbbi információk szerint a 22 éves nőt elhagyta élettársa, ezután döntött úgy, hogy kiteszi a kislányát - írja a turnulsfatului.ro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.