Holtan találta 14 éves lányát az édesanya: hiába próbálta felkelteni

Forrás: Shutterstock -
drog tragédia túladagolás kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyermekre rossz hatással volt a baráti társasága.

Rengeteg embert megviselt a koronavírus-járvány miatt bevezetett kijárási tilalom. A mindössze tizennégy éves Estere Mickane nem találkozhatott a barátaival, sőt nehezen ment neki az otthon tanulás is. Az édesanyja akkor kezdett igazán aggódni a gyermekéért, amikor megjelentek a lány új barátai, akik állítólag fűszagot árasztottak.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Estere ezután egyre több időt töltött a Snapchaten, majd megváltozott a stílusa és a kinézete is, sőt, az édesanyja szerint többször is fogyasztott kábítószert. Az egyik alkalom azonban tragédiába fordult, ugyanis Estere a saját otthonában túladagolta magát. Az édesanyja a munkából hazaérve, az ágyban fekve találta meg lánya holttestét.

Hiába próbálta felkelteni, gyermeke akkor már régen halott volt. A rendőrségi vizsgálat kiderítette, hogy Estere 2020-as halálát véletlen túladagolás okozta – írja a Bors a Daily Mail cikke nyomán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.