Küszöbön a világháború? Egy állítólagos időutazó a pontos dátummal riogatja az embereket

időutazó Tiktok világháború jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta Oroszország megtámadta Ukrajnát, azóta foglalkoztatja az embereket a kérdés, hogy vajon megússzuk-e az újabb világégést. Az önjelölt látnokok kihasználják, hogy sokan szeretnének válaszokat kapni, és ezért ködös előrejelzésekkel, vagy éppen apokaliptikus jövőképekkel sokkolják a netezőket.

Még az év elején a magyar jósnő, Gazsi Gizi is arról beszélt, hogy benne van a pakliban, hogy kitör a harmadik világháború, de természetesen a békére is van esélye a világnak. Egy neten keringő videó szerint az Amazon mesterséges intelligenciája pontosan tudja a kitörés dátumát, ám a program által megjósolt novemberi dátumnak most ellentmond egy "időutazó".

@trevorthetimetraveler#time#timetravel#timetraveler#help#alien♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

Az illető szerint a harmadik világégés évek múlva, 2030-ban fog bekövetkezni és hét éven át tart majd – írja a Bors. Miközben Nostradamus több jóslata is beteljesült, a TikTokon jelenlévő profilok látomásai közül eddig egy sem vált igazzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.