Tömegbaleset az M1-esen: szemtanúk segítségét kéri a rendőrség

Forrás: MTI/Mti Fotószerkesztőség/Lakatos Péter -
M1-es autópálya rendőrség segítség tömegbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pest vármegyei közlekedési vizsgálók azM1-es autópályán történt halálos tömegszerencsétlenség vizsgálatához kérnek segítséget.

Szörnyű tömegbalesetet okozott a homokvihar az M1-es autópályán szombaton. 41 gépjármű volt érintett, egy férfi elhunyt, 39-en megsérültek, ketten életveszélyesen, tizenketten súlyosan, huszonöten könnyebben.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya közúti baleset okozása vétségének gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozás egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik, a halálos tömegszerencsétlenség okának és körülményeinek tisztázása – szakértők bevonásával – megkezdődött.

Tömegbaleset az M1-esen: kibogozhatatlannak tűnik a káosz, szemtanúk segítségét kéri a rendőrség Forrás: MTI/Mti Fotószerkesztőség/Lakatos Péter

A rendőrség ennek érdekében kéri, jelentkezzen, aki a balesettel kapcsolatban érdemleges információval, illetve mobileszközzel vagy fedélzeti kamerával rögzített kép- vagy videófelvétellel rendelkezik! A rendőrség egy külön erre a célra elkülönített elektronikus postafiókot hozott létre, a jelentkezéseket az m1baleset@pest.police.hu e-mail-címre várják!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.