Új, fülledt hangulatú videóklipet készített az idén szülinapos Compact Disco

Compact Disco videóklip Walkó Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy állomáshoz érkezett a Fonogram-díjra jelölt, ikonikus Compact Disco, hiszen már közel 15 éve annak, hogy az elektronikus és alternatív zene szerelemgyerekéből megszületett. Első idén debütáló, feelgood felvételük az „Engedd el" pozitív üzenetével erősíti fel a tavasz első napsugarait.

A jelenleg Walkó Csaba és Pál Gábor duójából álló Compact Disco 2008 augusztusában igazi forgószélként került be a zenei szcéna fősodorjába. Sokaknak emlékezetes pont volt, amikor egész Európának megmutathatták a „Sound of Our Hearts" című dalukat a bakui Euróvíziós Dalfesztiválon, de számos más emblematikus zeneszám is nevükhöz fűződik, mint a „Feel The Rain" vagy a rádiókat letaroló, MAHASZ-listás, Hősökkel közös „Minden rendben".

„Olykor szükségszerűnek érzem, hogy a hidegebb hónapokban egy jó hangulatú dallal rukkoljunk elő, hogy kicsit előcsalogassuk mindenki számára a felmelegedést. Annak idején a „Minden rendben" sokakat kimozgatott a nyomasztó hidegből, nagyon hálás volt a közönségünk. Ez volt az első együttműködésünk a producerrel, Diazzal, az „Engedd el" pedig a harmadik már a „Múltunk nem felejt után" – meséli a frontember, Walkó Csaba.

„Azt is hozzá kell tennem, hogy nem egyszerű 15 évig fennmaradni a zenei pályán, de a pozitív energiák, a nyitás az új felé mindig kisegített minket a legmeredekebb helyzetekből. Ezt szeretnénk üzenni most ezzel a dallal a közönségnek, hogy mindig meglegyen a változásra való törekvés! Talán ez az oka, hogy egy turnébuszunk se robbant le ez alatt az időszak alatt, a jót vonzottuk be" – meséli nevetve Csabi, aki idén a zenekarral számos meglepetéssel és újdonsággal készül 15. jubileumuk alkalmából.

Simogató dallammal és a Hujber Szabolcs és Csaba tollából született, életteli szöveg egy nyári atmoszférájú klippel hangol rá a tavaszra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.