13 éve a kanapén kitámasztva tartotta anyja kiásott és mumifikált testét egy férfi

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
kiásott holttest kanapé holttest anya mumifikálódott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség találta meg a nő mumifikálódott maradványait Marian L lengyelországi otthonában, Radlinban, miután sógora aggodalmát fejezte ki a férfi egészsége miatt. Az anyja testét sírjából kiásó, gyászoló férfi börtönbe kerülhet tettéért. 

"A 76 éves férfi otthonában tartott házkutatás során édesanyja földi maradványait egy kanapén kitámasztva találták meg, egy halom 2009-es újság tetején. Az elhunyt idős nőt több mint 13 éve temették el" – közölte az ügyész.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A feltételezések szerint Marian L maga exhumálta a holttestet még 2010-ben, közvetlenül a temetés után, majd visszaszállította otthonába, amely mindössze 300 méterre van a temetőtől, ahol örök nyugalomra helyezték. A test megóvására vegyszereket használt.

A hatóságok szerint annak ellenére, hogy több mint 13 éve temették el, a maradványai "tökéletes állapotban" voltak - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.