Keresik a kutyamérgezések felelőseit: fél millió a nyomravezetői díj

Forrás: 123rf.com -
kutya mérgezés nyomravezetői díj Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több kerületben is nyomravezetői díjat ajánlottak fel annak, aki segít megtalálni azokat, akik a kutyákat mérgezik a fővárosban. 

A fővárosban az utóbbi időben elharapódzott a kutyamérgezéses esetek száma. Több kerületben is mérgezett húst, csontot, vagy szöges kolbászt tettek ki. A kutyavédő szervezetek nyomravezetői díjat ajánlottak fel annak, aki segít felkutatni a felelősöket.

Illusztráció Forrás: 123rf.com


A XVIII. kerületben 13 kutya sértült meg csavarokkal tűzdelt kolbászdarabok miatt. A Péterhalmi Erdő Kutyásai csoport 500 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít megtalálni a felelősöket. Jelentkezni a XVIII. kerületi Rendőrkapitányságon lehet.

A IX. kerületben, az utcákon és tereken többször is patkánymérget találtak szétszórva. A ZöldEb Kutyás Érdekvédelmi Egyesület 400 ezer forintos jutalmat ajánlott fel a nyomravezetőknek - írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.