Győrfi Pál elmondta: vizsgálat indul Gálvölgyi János ügyében

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
mentő vizsgálat Gálvölgyi János
Tegnap mi is beszámoltunk a hírről, hogy légzési nehézségek miatt intenzív osztályra szállították Gálvölgyi Jánost. A színművészhez a családja hívott mentőt, de miután a kocsi nem ért ki időben, maguk vitték be a kórházba. Az eset miatt vizsgálat indult a mentőknél. 

Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője megszólalt az ügyben.

"Annyit tudunk, hogy beérkezett egy hívás, ami arról szólt, hogy rosszullét miatt kérik a mentőt. Utána, aki hívott minket, mivel nem ott tartózkodott, ahol a beteg, őt a mentésirányítók visszahívták, hogy pontosítsák, milyen állapotban van, mik a tünetek.

Egy órát várt a mentőre Gálvölgyi János családja: végül maguk vitték be a színművészt a kórházba Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

P2-es sürgősségi kategóriába sorolták az esetet, ami nem a közvetlen életveszély kategória. Amikor a mentőt indították, körülbelül 41 perccel az első hívás után, akkor érkezett a telefon a hozzátartozóktól, hogy elindultak más járművel a kórházba"

- mondta a Rádió 1 Balázsék című műsorában Győrfi Pál, aki hozzátette, hogy a vizsgálat már elindult az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.