Fotókon a budapesti gázrobbanás helyszíne: a födém beszakadt, a falak megrogytak, ablakok, ajtók szakadtak ki

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
Bérkocsis utca társasház Budapest gázrobbanás
Gázrobbanás történt egy VIII. kerületi, Bérkocsis utcai házban hétfőn délelőtt - közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Az egyemeletes társasházban a födém beszakadt, a falak megrogytak, ablakok, ajtók szakadtak ki, tűz azonban nem keletkezett.

Tűzoltók a főváros VIII. kerületében, egy Bérkocsis utcai házban, ahol 2023. május 1-jén gázrobbanás történt. Forrás: MTI/Mihádák Zoltán


Öt ember hagyta el a megrongálódott régi bérházat. A keresőkutya jelzése alapján egy embert a romok alól emeltek ki a tűzoltók, és adtak át a mentőknek.

A főváros VIII. kerületében, egy Bérkocsis utcai házban gázrobbanás történt 2023. május 1-jén Fotó: Ladóczki Balázs - Origo


Az érinttett épület bontásra várt, a VIII. kerületi önkormányzat tulajdonában van. A lakók egy részét már átköltöztették más önkormányzati épületekbe, a lassan haladó lakásfelújítások miatt azonban páran még a házban maradtak. A bajbajutott lakókról az önkormányzat gondoskodik.

Mentők egy sérültet tesznek a mentőautóba a főváros VIII. kerületében, egy Bérkocsis utcai ház előtt, ahol az épületben 2023.május 1-jén gázrobbanás történt. Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.