2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Ma sem kímél minket az időjárás: ezeken a területeken várható csapadék

eső csapadék időjárás előrejelzés
A hét első felében továbbra is csapadékos, hüvős időre számíthatunk, mutatjuk, hol alakulhat ki zápor, zivatar.

Hétfő

Reggelig sokfelé, majd napközben főleg az ország délkeleti felén várható eső, zápor. Néhol zivatar is lehet. Az északnyugati szél megélénkülhet. 14 és 20 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedd

Erősen felhős, vagy borult marad az ég. Eleinte inkább csak a Dunántúlon, majd újra sokfelé alakul ki eső, zápor, zivatar. Az északkeleti szél erős, zivatarok környezetében viharos lesz. 17-19 fok valószínű délután.

Ma sem kímél minket az időjárás: ezeken a területeken várható csapadék Forrás: Shutterstock

Szerda

Délelőtt csak szórványosan, délutántól többfelé alakul ki zápor, zivatar. Néhol felhőszakadás és jégeső is lehet. Az ÉNy-ira forduló szél megerősödik. Zivatarokban viharos kifutószél várható. 20-21 fok köré melegszik a levegő.

Csütörtök

Még mindig borongós idő valószínű. Többfelé fordul elő gyengülő eső, záporeső. A hőmérséklet a csapadékos idő hatására ismét csökken: délután 10-17 fok lesz - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.