"Én jártam odaát" - Bodrogi Gyula azt szeretné, ha a színpadról vinné majd el a Jóisten

Fotó: Polyák Attila -
színpad Bodrogi Gyula kórház
Bodrogi Gyula tavaly került kórházba, egy emberként aggódott érte az ország. Azóta szerencsére felépült és újra játszik: azt szeretné, ha ez így is maradna addig, amíg él. 

Bodrogi Gyula tavaly nyáron kórházba került, az egész ország aggódott a színművészért, aki azóta szerencsésen felépült. Elmondta, járt odaát, de visszahozták.

Bodrogi Gyula tavalyi rosszullétéről vallott Fotó: Polyák Attila

"Én jártam odaát, de Merkely professzor visszahozott. Nekem megijedni sem volt időm, meg nem is voltam annyira magamnál, hogy megijedjek. Annyira emlékszem, mentem le a lépcsőn, éreztem valamit, visszafordultam, de akkor már Angéla hívta Merkely doktort, nekem ez az egész elszállt. Majd arra ébredtem, hogy meg voltam mentve! Engem valószínűleg a színpadról visz majd el a Jóisten, mert azt kértem. És, hogyha szeret, akkor be is tartja, hogy addig éljek, amíg meg nem halok. De addig éljek, hogyha ez lehetséges" - mondta a Borsnak Bodrogi Gyula.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.