Harrison Ford kiakadt az Indiana Jones forgatásán: "Azt gondoltam magamban: mi a f.sz?"

kaszkadőr forgatás Harrison Ford
Hamarosan a mozikba kerül az új Indiana Jones-film, a Sors tárcsája. Ezzel kapcsolatban adott interjút az Variety magazinnak Harrison Ford, aki utoljára látható ebben a szerepben.

Ford elmondta, az utolsó filmben nem akarták takargatni Indiana Jones korát, pont azt szerették volna, ha a nézők is látják, hogy megöregedett. A 80 éves színész elmondta, nagyon zavarta, hogy ez átragadt a munkatársaira, ugyanis túlféltették őt. Amikor az egyik jelenetben New Yorkban lovagolt, három kaszkadőr vigyázott arra, hogy le ne essen a lóról.

"Azt gondoltam magamban: mi a f.sz? Mintha gruppik (fanatikus rajongók - a szerk.) támadtak volna meg. Lenéztem, és három kaszkadőr vigyázott arra, hogy ne essek le a nyeregből. Azt mondták, féltenek, én meg azt feleltem: Hagyjatok békén, egy öreg ember vagyok, aki éppen leszáll egy lóról, és pont annak is akarok látszani!" - mesélte a színész az interjúban.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.