Halálos ágyán tett vallomást a volt CIA-ügynök az 51-es körzetről: elmondta, mi van odabenn

földönkívüliek 51-es körzet ügynök Area 51 Nevada
Az, hogy mi történik az 51-es körzetben, a legtöbbünk számára rejtély. Egy meg nem nevezett férfi, aki egykori CIA-ügynöknek vallja magát, a halálos ágyán több dologról is lerántotta a leplet az idegenekkel kapcsolatos összeesküvés-elméletekről.

Az Area 51, azaz az 51-es körzet egy katonai bázis, ami a Groom Lake nevű kiszáradt tóban terül el Nevadában, és gyakran áll az idegenekkel kapcsolatos összeesküvés-elméletek középpontjában.

A körzet szigorúan ellenőrzött terület, ahol táblák, kamerák és a körzetben járőröző fegyveres őrök is igazolják, hogy valami titkos dolog zajlik odabent.

Egy korábbi CIA-ügynök szerepelt a "The Anonymous Interview" című filmben, amelyet Jeremy Corbell dokumentumfilmes készített. A 77 éves férfi nagyon nagy kockáztot vállalt azzal, hogy beszélt a tapasztalatairól, ezért nem akarta felfedni a nevét. Elmondta, hogy veseproblémák miatt amúgy sincs sok ideje hátra.

A férfi azt állította, hogy 1957 és 1960 között a CIA-nak dolgozott, ahol a földönkívüli lények létezését igazoló bizonyítékok elemzése volt a feladata. Elvitték 51-es körzetbe, hogy megnézze az amerikai hadsereg által felfedezett ufók sorát, köztük a híres repülő csészealjat, amely állítólag 1947 júliusában lezuhant az új-mexikói Roswellben.

Továbbá leírt egy szürke idegent, amely "a bőrtónusát tekintve nem látszott emberinek", megnagyobbodott agya volt, koponyáján pedig csak fülek és orrlyukak voltak - számolt be a vt.

Az egykori ügynök arról is mesélt, hogyan tudtak az idegenek galaxisokon keresztül utazni. Azt mondta, képesek megfordítani a gravitációt, és ő megkapta azt a matematikai kódot, amellyel ez lehetséges volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.