25 év házasság után után elvált feleségétől a Downton Abbey sztárja

Forrás: ITV -
Hugh Bonneville Downton Abbey válás Lulu Evans
Hugh Bonneville színész és felesége, Lulu Evans 25 év házasság után elváltak. A hírt a színész szóvivője is megerősítette. 

Az 59 éves Hugh Bonneville-t a Downton Abbey sorozat Robert Crawley - Grantham grófja szerepében ismerte meg a világ. Úgy tudni, felesége - akivel 1998-ben házasodtak össze - erős támasza volt a maratoni forgatások alatt, amit a színész több rendezvényen és díjátadón is megköszönt neki.

Többször is megjegyezte, ő maga csodálkozik a legjobban, hogy párra talált, ugyanis mindig úgy gondolta, agglegényként éli le az életét.

Bonneville-t a Downton Abbey sorozat főszereplőjeként zárták a szívükbe a nézők Forrás: ITV

Hugh és Lulu öt évvel ezelőtt a 20. házassági évfordulójukon megújították fogadalmukat a Las Vegas-i Graceland kápolnában.

A The Sun úgy tudja, a válás már le is zajlott, ám a nyilvánosság csak úgy értesült róla, hogy a minap Bonneville egy rendezvényre volt hivatalos, és csak ő jelent meg partnere nélkül és a jegygyűrűjét sem viselte.

Ez is érdekelhet:

Megmutatjuk, valójában kik laknak a Downton Abbey legendás kastélyában

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.