Megszólalt a pesterzsébeti tragédiában elhunyt kisfiú, Ricsi nagymamája: "Nem vagyunk képesek felfogni"

nagymama kisfiú rendőrség baleset pesterzsébeti tragédia
Tragédia történt Pesterzsébeten. Egy kilencéves kisfiút, Ricsit egy betontömb nyomta agyon, amit a papírhulladékot szállító autó döntött rá. A kisfiú nagymamája most megszólalt, a gyászoló asszony elmondta, még fel sem fogták, mi történt: a család mély gyászban van. 

A pesterzsébeti Gyulai István Általános Iskola előtt érte a halálos baleset a kilencéves Ricsit, ahová édesanyja kísérte el, aki szemtanúja is volt a balesetnek. Megpróbálta kiszabadítani a fiát törmelékek alól, de már semmit sem tehetett a megmentése érdekében.

A kisfiút a családja mellett iskolatársai is gyászolják Forrás: Shutterstock

A sofőrt a rendőrség halálos közúti baleset gondatlan okozásával gyanúsítja, szabadlábon védekezhet. A szemtanúk szerint a balesetet okozó férfi a tragédia helyszínén maga is összetört, és a baleset pillanatában megállította a járművet, kiszállt, és segíteni próbált, de nem sikerült Ricsi életét megmenteni - írja a lap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.