Egy volt kebabosnál dolgozó elárulta, mi történik a maradék hússal zárás után

Forrás: Shutterstock -
zárás hús nyárs kebab maradék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy volt kebabosnál dolgozó felfedte az igazságot: ez történik a forgó hússal zárás után.

Egy volt kebabosnál dolgozó elárulta a közösségi médiában, hogy pontosan mi történik a maradék hússal akkor, amikor eljön a zárás ideje. A népszerű online fórumon, a Redditen érdeklődött egy felhasználó arról, hogy mi lesz a nyárson maradt alapanyaggal, miután vége a műszaknak. Egy tag azzal viccelődött, hogy

„ott hagyják, ahol van", és a külső réteget egyszerűen leborotválják másnap, mielőtt az első vendég megérkezik.

Egy volt kebabosnál dolgozó elárulta, mi történik a maradék hússal Forrás: Shutterstock

Ekkor csatlakozott a diskurzushoz egy volt dolgozó, aki a következőképp reagált a fenti felvetésre:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.