Napi horoszkóp 2023. december 20.: A Kosok új lendületet kapnak, a Rákokra új élet vár

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2022 Billion Photos/Shutterstock. No use without permission./Billion Photos -
kos hold napi horoszkóp lendület jegy
Több jegy új lendületet, segítséget kap a Kos Holdnak köszönhetően, de legfőként a tűz elemű jegyeknek jelent ez segítséget. 

A Bikáknak nem sikerül egy hullámhosszra kerülniük valakivel, a Rákokra pedig új élmények várnak. Íme, ezt tartogatják a csillagok szerdára.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold már a Kos jegyben jár, ami neked különösen kedvező. Végre úgy érzed, a hét eleji lassúság után felébrednek körülötted a többiek, és elkezdenek cselekedni, tevékenykedni. Ha már egy ideje várat rád egy döntés, akkor végre eldől ez is.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szerdán valakivel, akivel általában még egymás gondolatait is kitaláljátok, valahogy nem sikerül egy hullámhosszra vergődni, és ez feszültséget okozhat benned. Előfordulhat ilyen is, hiszen nem lehet mindennap egyforma, és nem lehetünk minden nap jókedvűek sem. Ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget neki.

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2022 Billion Photos/Shutterstock. No use without permission./Billion Photos

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha nem vagy teljesen biztos benne, hogy az ötleted elég jó, oszd meg olyanokkal, akikben megbízol, és kérd ki a véleményüket. Persze mindez csak akkor működik, ha el tudod fogadni az esetleges kritikát is. És persze őszinte barátok is kellenek hozzá.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Itt az ideje, hogy egy ügyben végre a jövő felé tekints. Éppen eleget foglalkoztál már azzal, ami volt. Most húzz meg magadban egy képzeletbeli vonalat és lépj át rajta! Új élmények, új emberek és új élet vár rád! Szerdán meg is teheted azt a bizonyos első lépést. A Kos Hold segít benne - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.