Jelek, hogy a pasid nem akar feleségül venni

Man,In,Business,Suit,Shows,Figo,,On,Other,Hand,Shows
Shutterstock/Copyright (c) 2015 Victoria 1/Shutterstock. No use without permission. - Victoria 1
Hosszú jegyesség házasság lánykérés
Évek óta együtt vagytok, de a pasid még midig nem kérte meg a kezedet? Nem érzed, hogy komolyabbra akarná fordítani a kapcsolatot? Talán így is van.

Évek óta jártok, de még az összeköltözésig sem jutottatok? Együtt éltek, de sosem kerül szóba a házasság, mint opció? Hiába várod a lánykérést, nem akar eljönni a pillanat, közben a család zaklat, kérdezősködik, ördögöt fest a falra? Ahogy annak is vannak jelei, hogy a férfi feleségül akar venni, úgy annak is, ha nem. Csekkold a pasid szándékait!

jelek, házasság, eljegyzés, lánykérés
Annak is vannak jelei, ha a pasi feleségül akar venni és annak is, ha nem
Forrás: Shutterstock/Dilok Klaisataporn

Ha esküvő a téma, az érdeklődés jelét sem mutatja, sőt inkább témát vált

Ha mások esküvői fotóit mutogatod neki, látványosan nem érdekli, ha házasság, család, gyerek a téma, gyorsan témát vált vagy elvicceli, valójában sosem derül ki, hogy valójában mi a véleménye róla. Nagy eséllyel nem pozitív...

Összeköltözni sem akar

Szívesebben él a szüleivel vagy a saját lakásában, egyedül, tökéletesen megfelel neki, hogy csak jártok? Bizonygatja, hogy milyen szuper, hogy randiztok, izgalmasabb, halogatja az összeköltözést. Ha szemmel láthatólag a háta közepére sem kívánja az együttélést, akkor a kezedet se fogja megkérni soha. Előbb-utóbb mindenkinek fel kell nőnie, ha ő szívesebben marad „gyereksorban”, akkor ez a kapcsolat feltehetőleg halott ügy.

Nem tervez, nem akar veled a jövőről beszélgetni

Nemcsak a saját jövőképéről nem beszél, de azt is kerüli, hogy elmondhasd, hogy neked mik a terveid, hogyan látod magad és magatokat 2-5-10 év múlva. Fogalmad nincs, mit érez egy lehetséges közös élettel kapcsolatban, arra pedig esélyed sincs, hogy elmondd, te mit érzel.

A házasság számára csak egy darab papír

Milyen gyakran hallani ezt a kifogást: aláírás, papír, nincs értelme, nem jelent semmit vagy többet, mint az együttélés. Neked erről más a véleményed, te fontosnak tartod, hogy hivatalosan is összekössétek az életeteket, nem akarsz nagy felhajtást, tehát akár meg is történhetne. De nem fog. Biztos lehetsz benne, hogy aki szemtől szemben közli veled, hogy neki nem jelent semmit a házasság, az soha nem is fogja megkérni a kezed. 

Hosszú jegyesség

Eljegyzett, ezzel elaltatta a gyanakvásodat, aztán majd valamikor („sosesemmikorse”) össze is házasodtok. Két év múlva vagy inkább öt, amikor alkalmas lesz az időpont. Majd, ha lesz elég pénzetek az esküvőre, mert meg akarja adni a módját, csak érted, neki jó lenne egy kis esküvő is, két tanúval, de te többet érdemelsz... Majd, ha előléptetik, több lesz a fizetése. Majd, ha tudtok venni egy nagyobb lakást, mert ő legalább három gyereket szeretne, mert látja benned a szuperanyát. Ki mással akarna családot alapítani, ha nem veled? Ha túl hosszú a jegyesség, kezdj el gyanakodni, hogy mégsem te vagy álmai asszonya. Talán senki nem az...

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.