Ilyen egy rém rendes karácsony - Less be Al Bundy-ék házába

Forrás: HIP/ Northfoto/Hip -
karácsony Egy rém rendes család Peggy Bundy vicces videó Al Bundy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugye mindenki emlékszik még az Egy rém rendes család című kultikus sorozatra? Most megmutatjuk, hogy karácsonyozik Al Bundy és családja. 

Emberek millióit nevettette éveken keresztül a Bundy család, akiknél még a karácsony sem telhetett el apró simlisségek, vagy gubancok nélkül. Íme, az egyik legviccesebb jelenet a sorozatból.

Cicák, akik nincsenek jóban a karácsonyfával - Videó!http://www.life.hu/karacsony/poengyar/20151116-ime-nehany-cica-akik-nem-szeretik-a-karacsonyfat-vicces-video.htmlBár háziállataink is velünk ünneplik az év egyik legszebb ünnepét, nem mindig hangolódnak rá teljesen az ünnepre. Íme, néhány négylábú, akiket teljesen hidegen hagy a karácsony szelleme. Poéngyár--Minden erejével szilikonmelleit védte Baukó Éva - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20151115-bauko-eva-az-edes-eletben-minden-erejevel-szilikonmelleit-vedte.htmlSikoltozva markolászta szilikonmelleit Baukó Éva, így próbálta védeni őket VV Lacitól, aki kravmagázni tanította. TV + SztárokOrigoHátborzongató természeti jelenség: így lélegzik a Föld – Videóhttp://www.life.hu/news/20151113-mozgott-a-talaj-egy-kanadai-erdoben-hatborzongato-video.htmlNem mindennapi látványt rögzített egy turista, aki Kanada egyik erdejében járva lett figyelmes a jelenségre. News--David Attenborough vicces dolgot csinált Adele új dalával - Videó!http://www.life.hu/kult/20151105-david-attenborough-olyat-tett-adele-uj-dalaval-amit-meg-eddig-senki-video.htmlA brit természettudós egy igen érdekes felvételt készített a világhírű énekes klipjéből. Az ötletet Greg James, a BBC Radio 1 egyik műsorvezetője adta. Kult--Itt az Alice Tükörországban első előzetese - Videó!http://www.life.hu/kult/20151105-elso-elozetes-az-alice-tukororszagbol-uj-reszehez-johnny-depp-visszater.htmlVégre itt a várva várt folytatás, és az első trailer! Anne Hathaway, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, és Mia Wasikowska mind visszatérnek egy merőben más világban. KultOrigoKínos! Puszi helyett megcsókolta Jennifer Lawrence Natalie Dormert - Videóhttp://www.life.hu/kult/20151107-kinos-puszi-helyett-megcsokolta-jennifer-lawrence-natalie-dormert.htmlAz éhezők viadala utolsó részének londoni premierjént esett meg a kínos dolog: Jennifer Lawrence szájon csókolta kolléganőjét. A két nő jól kivágta magát és jót viccelődtek az eseten. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.