karácsony karácsonyi filmek Igazából szerelem Reszkessetek betörők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legyen szó új kasszasikerről, vagy egy 20 évvel ezelőtt bemutatott filmről, a karácsonyi történetek sokszor megdobogtatják az ember szívét, és mosolyt csalnak az arcunkra. Mi ezeket ajánljuk az idei ünnepekre.

Karácsonyi vakáció

A Griswold család karácsonyi kalandja megunhatatlan poénokkal van tele. Bár a film hamarosan harmincéves lesz, ki ne emlékezne arra, amikor az apa, Chevy Chase bolond módjára próbálja összeszerelni a kültéri díszvilágítást. Könnyed vígjátékról szól van, a 80-as évekre jellemző bájjal. Amíg rotyog a töltöttkáposzta, ideális mozi lehet.

Rossz anyák karácsonya

Novembertől látható a mozikban a Rossz anyák folytatása. Az alapkoncepció nem sokat változott az első rész óta. Három főhősünk, Amy, Kiki és Carla elhatározza, hogy rohangálás, dekorálás és sütés-főzés helyett, igazi megúszós karácsonyt tartanak. Arra azonban nem számítanak, hogy az ünnepek előtt megérkeznek a nagyik, akik nem hagyják, hogy eltrollkodják az ünnepeket. Vagy mégis?

Kiskarácsony mindenáron

Volt már valaha olyan szomszédod, aki a több ezer égősort pakolt a házára? Jókat nevetsz az amerikai, kertvárosi vígjátékokon? Akkor a Kiskarácsony mindenáron, Danny DeVito és Matthew Broderick főszereplésével tetszeni fog.

Kelekótya karácsony

Luther és Nora régóta ábrándoztak arról, hogy elhagyva a hagyományokat, nyúlcipőt húzzanak, és az ünnepeket egy hajóúton, fürdőruhában töltsék. Amikor a lányuk egyetemre megy, Krankék elérkezettnek látják az időt, hogy valóra váltsák az álmukat. Amíg meg nem csörren a telefon...

Hull a pelyhes

Arnold Schwarzenegger minden erejét összeszedi, hogy megkaparintsa az utolsó darab, nagyon menő játékfigurát, amit a fia kért karácsonyra. Egy igazán szórakoztató vígjáték, ami már 21 éves.

Öt legenda

Mi történik, ha a gyerekek álmaiból rémálmok válnak, és a Mumusok átveszik a hatalmat? Nos, ilyenkor az öt legendának (a Húsvéti Nyuszi, a Mikulás, a Fogtündér, a Homokember és Dér Jankó) kell összefognia ahhoz, hogy visszacsempésszék a biztonságot a gyerekek életébe.

Túlélni a karácsonyt

Mi történik, ha egy milliomos annyira magányos, hogy családot kell bérelni az ünnepekre? Kicsit bizarr, de szórakoztató felállás. A főszerepben James Gandolfini és Ben Affleck.

Csoda New Yorkban!

Susan alig hétéves, amikor édesanyja elárulja neki, hogy a Télapó nem létezik. A kezdeti csalódás után a kislány úgy gondolja, hogy édesanyja téved. Mindez egy különös öregembernek, Kriss Kringlenek köszönhető, aki azt állítja, hogy ő a Mikulás. Krissnek bíróság elé kell állnia, hogy bebizonyítsa: igazat mond.

Gézengúzok karácsonya

Nincs szörnyűbb, mint amikor a szülők válása után, először kell duplán megünnepelniük a karácsonyt a gyerekeknek. Két karácsonyfa, két ajándékbontás, és a család szétszakadása. Így nem csoda, hogy Ethan és kishúga azt kérik karácsonyra a szüleiktől, hogy béküljenek ki...

A karácsony története

Egy igazán szívmelengető családi film, ami a sokszor hallott Télapó legendát hozza közelebb azokhoz, akik még mindig hinni szeretnének a karácsonyban és a csodákban.

Amiket nem lehet kihagyni

Természetesen nem készülhet lista az Igazából szerelem, a Reszkessetek betörők, a Muzsika hangja, a Drágán add az életed!, a Grincs és a Holiday nélkül. Ezeket mégcsak keresgélni sem kell az online videótékákban, mert biztosan elcsíphetjük valamelyik csatornán, ahogyan közelednek az ünnepek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.