Így öltözz fel az ünnepek alatt - Légy stílusos minden helyzetben

fashion week karácsony öltözködés stílus ünnepek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ünnepek alatt mindenki nagy gondot fordít az otthona feldíszítésére és a saját öltözködésére is. Utóbbiban segítünk most egy kicsit: legyen elegáns vacsora, vagy családi ebéd, így lehetsz minden helyzetben stílusos.

Mindegy, milyen eseményen veszünk részt az ünnepek alatt, fontos, hogy minden körülmények között stílusosak és alkalomhoz illőek legyünk. Azoknak, akik tanácstalanok azzal kapcsolatban, hogy mit vegyenek fel, hoztunk egy kis segítséget.

Elegáns vacsora

Ha az ünnepek alatt részt veszel olyan elegáns rendezvényeken, ahová csinosan kell felöltözni, nem tudsz mellényúlni a csillogós, flitteres koktélruhákkal vagy estélyikkel. Koktélruhát akkor válassz, ha elegáns de kevésbé formális dress code-ot szabtak meg, estélyit pedig akkor, ha valóban nagyon sikkesnek kell kinézned. Egy arany, ezüst, piros vagy fekete flitteres ruhával nem nyúlhatsz mellé.

Forrás: Shutterstock

Családi ebéd

Sokan nem szeretik a nagy felhajtást az ünnepek alatt és családi körben, laza szerelésben bontogatják az ajándékokat. Attól, hogy nem kell kiöltöznöd ünnepekkor, még lehetsz stílusos. Egy karácsony mintás melegítő, vagy egy sokak által kedvelt csúnya pulcsi - famer összeállítás tökéletes választás lehet. A bevállalós, bohókásoknak ajánljuk a karácsonyi kiegészítőket is. Figyelem! A kevesebb több elve itt is fontos szabály!

Forrás: Shutterstock

Baráti ünneplés

Ha a barátainkkal is készülünk megünnepeli a karácsonyt és egy közös vacsorát szervezünk, fontos, hogy ne öltözzük se túl, se alul az eseményt. Egy csillámló pulcsi, vagy egy casual ruha tökéletes választás lehet. Az ékszerekkel ebben az esetben is szabad a játék.

Forrás: Shutterstock

Céges karácsony

A céges karácsonyi buliknál mindig nézd meg, van-e dress code a meghívón. Ha van, akkor csak követned kell az előírásokat, ha nincs, akkor válassz egy szexi, ám elegáns összeállítást. Nem lőhetsz mellé, ha egy a karácsonyhoz passzoló színű, arany, ezüst, zöld vagy bordó ruhát vagy trendi kosztümöt választasz.

Forrás: Shutterstock

Kettesben a szerelmeddel

Ha kettesben, meghitten ünnepled a karácsonyt a szerelmeddel, fontos, hogy szexi, de kényelmes darabot válassz. A kandaló előtti romantikát könnyen tönkre teheti egy szűk, kényelmetlen ruhadarab. Egy szexi karácsonyi pizsi, egy laza vállakat szabadon hagyó over size pulcsi vagy köntös igazán stílusos választás lehet.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.