Egy egyszerű trükkel mesés hatása lesz minden műfenyőnek

Forrás: Shutterstock -
dekor karácsony trükk fenyőfa műfenyő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műfenyő beállítása sem egyszerű feladat, hiszen sokáig el lehet bajlódni azzal, hogy tökéletesek legyenek az ágak. Ám ezzel az apró trükkel szinte egy pillanat alatt mesés fát varázsolhatsz.

Azt mondják, a műfenyő amellett, hogy környezettudatos, sokkal egyszerűbb megoldás is az igazi fával szemben. Csakhogy azért ez nem teljesen igaz. Ahhoz ugyanis, hogy tökéletes alakja legyen akár órákat is el lehet bajlódni a kihajtogatással.

Próbáld ki ezt az egyszerű trükköt! Forrás: Shutterstock

Egy karácsonyi dekorációval foglalkozó díszlettervező most azonban egy rendkívül egyszerű trükköt mutatott a Kmart hacks nevű Facebook-csoportban, amivel lehet csalni egy kicsit.

Ő azt tanácsolja, mielőtt nekiállunk a díszítésnek, tekerjünk körbe a fán egy girlandot, ezzel az optikai trükkel sokkal dúsabbnak fog tűnni a fa, és nem kell egyesével minden ágat gondosan beállítani.
Úgy tűnik, az egyszerű praktika egyben nagyszerű is, az interneten imádták az ötletet – írta a Yahoo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.