Teljesen megtörte a gyász a mulatós sztárt: felesége halála emészti fel

Forrás: Csocsesz/Instagram -
karácsony gyász Csocsesz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fél a karácsonytól Csocsesz, aki azt hitte, hónapról hónapra egyre könnyebb lesz a gyász terhe, felesége márciusi halála után. De a mulatóssztár fájdalmai nem enyhülnek.

Csocsesz márciusban elvesztette feleségét, Györgyikét a koronavírus következtében. A sztár azt hitte, fél évvel a tragédia után már tud enyhülni a fájdalma, de nem könnyű hiszen 28 éves házasság ért véget ilyen tragikusan.

"Karácsonyfát sem akartam, hiszen erről is Gyöngyikém jut az eszembe, az ő kedvenc ünnepe volt ez"

– kezdte a Blikknek nagyot sóhajtva Csocsesz.

Forrás: Csocsesz/Instagram

"A lányom azonban meggyőzött arról, hogy épp az édesanyja emléke miatt igenis meg kell tartani a karácsonyt a maga teljes pompájában, mivel Gyöngyi is ezt szeretné. Lesz fa, lesz vacsora, igaz, a finom bejglit ezúttal nem a feleségem készíti... Tartom magam a gyerekek előtt, nem szeretném, ha aggódnának értem, de a szentestétől azért előre félek. A gyerekeknek már megvan a maguk élete, úgy van rendjén, hogy a családi vacsora után mindenki hazamegy. Akkor egy kicsit nehezebb lesz egyedül, hisz a nappaliban mindenhol ott vannak Gyöngyi kedvenc tárgyai" – tette hozzá a mulatóssztár, aki a gyerekei mellett a barátai és a közönsége szeretetéből merít erőt.

Csocsesz a munkába menekült az elmúlt időszakban. Két CD-t is kiadott és egy dalt is írt a felesége emlékére, ami januárban fog megjelenni.

Csocsesz megtörten nyilatkozott: felesége megjósolta a saját haláláthttp://www.life.hu/hirek/20210422-csocsesz-megtorten-nyilatkozott-felesege-megjosolta-a-sajat-halalat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.