Nem mindenki szereti nagyobb társaságban tölteni a karácsonyt, de attól, hogy szűk körben telnek idén az ünnepek, még felöltözhetünk szépen az ünnepi asztal körül - ehhez adunk egy kis segítséget.

Szeretnél trendi és stílusos lenni idén karácsonykor is? Összegyűjtöttünk néhány outfit-ötletet, amivel garantáltan bezsebelheted az elismerést.

"Az ünnepi divat szerencsére évről évre nem sokat változik. Az ünnep színeivel (arany, ezüst, fehér, zöld, piros) nem lőhetünk mellé, mint ahogy a flitteres és a szatén anyagokkal sem" - mesélte korábbi cikkünkben Rácz Barbara stílusszakértő.

Szexi, fekete miniruha

A "kis fekete" minden nő ruhatárának elengedhetetlen alapdarabja. A jolly joker ruhát bármilyen eseményre felvehetjük - akár sportcipővel, akár körömcipővel viselve az alkalomhoz illően tudunk felöltözni. Karácsonykor is elővehetjük ezt a ruhadarabot, amit kiegészítőkkel, ékszerekkel és flitterekkel feldobhatunk.

Forrás: Shutterstock/Baimiro

Flitter minden mennyiségben

Az ünnepi időszakban nem tudunk mellélőni a csillogó, flitteres ruhadarabokkal. Akár miniruha, akár szoknya vagy blúz, ha csillog, akkor tökéletes választás lehet az ünnepi vacsorához.

Forrás: Shutterstock/Vandreas

Fehér karácsony

Az ünnep egyik legfontosabb színe a fehér. 2022-ben pedig különösen trendi lehetsz, ha fehér ruhát választasz magadnak. Egy szexi fehér overál vagy koktélruha tökéletesen mutathat a karácsonyi fotókon. Mivel ez a szín remekül kombinálható más színekkel, így bátran kiegészíthetjük monumentális ékszerekkel, kendővel, színes cipővel.

Forrás: Shutterstock/Valerevich

Piros estélyi ruha

Ha valaki szeretné nagyon megadni a módját az idei karácsonynak, akkor válasszon egy igéző, földig érő piros estélyi ruhát. Arany vagy fekete kiegészítőkkel igazi végzet asszonya hatást kelthetünk.

Forrás: Shutterstock/Vasily Chapliev

Fekete-fehér

Sokan kedvelik ezt a színkombinációt, a fekete-fehér összeállítás ugyanis már önmagában ünnepélyes hatást kelt. Idén óriási divat az ünnepi outfitek terén, ha fekete estélyit választunk, amin hatalmas fehér masni található. A '80-as éveket idéző összeállítás tökéletes választás lehet 2022-ben is.

Forrás: Shutterstock/Photographybymk

Arany és ezüst csillogás

Nemcsak karácsonykor, de szilveszterkor is kitűnő választás lehet egy fémes csillogású arany vagy ezüst ruha, amit egy szexi magassarkúval bolondíthatunk meg.

Forrás: Shutterstock/Stockukraine

Kiegészítők

Kiegészítők tekintetében is a fehér, fekete, arany, ezüst és piros színek dominálnak. Egy flitteres clutch-csal, gyönyörű csillogó ékszerekkel vagy egy fekete lakk magassarkúval nem tudunk hibázni idén karácsonykor sem.

Forrás: Shutterstock/Vandreas

Családi pizsamák

Vannak olyan családok, akik az estélyi ruha helyett inkább kényelmes darabokat választanak az ajándékok kibontásához. Nekik ajánljuk az egyen karácsonyi pizsamákat, amely az anyukáknak, apukáknak és gyerekeknek egyaránt cuki választás lehet, arról nem is beszélve, hogy remekül mutat a családi karácsonyi felvételeken.

Forrás: Shutterstock/Ivan Gran

Gyerek-outfitek

Természetesen a gyerekek sem maradhatnak ki az ünnepi divatból. A kislányokat idén is bátran öltöztethetjük az ünnep színeibe: bordó, piros, zöld, valamint ennek kockás kombinációja tökéletes választás lehet, ahogy a flitteres, csillogó ruhácskák is.

Forrás: Shutterstock/Dardainna

 Kisfiúk esetében a csokornyakkendő szintén tökéletes megjelenést kölcsönöz.

Forrás: Shutterstock/Stock_Studio
Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!