Markó Rebeka szépségtippjei, avagy így ápold a külsőd télen - Videó

szépségápolás rutin Markó Rebeka Kon-tour bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu Kon-tour beauty műsorában 6 hazai influenszer avatja be a nézőket a divattal, sminkkel és szépségápolással kapcsolatos tippjeibe.

A mai epizódban Markó Rebeka a téli szépségápolással kapcsolatos tippjeibe ad betekintést. A nyári rutinhoz viszonyítva télen külsőnkre sokkal nagyobb figyelmet kell fordítanunk, így az influenszer hasznos tanácsokkal lát el minket.

Forrás: Csudai Sándor - Life.hu

A szépségápolásnál nincs egy mindenkinek felírható recept, elvégre egyénre szabott, hogy milyen ápolást igényel a bőrünk, a hajunk és a körmünk. Ám Markó Rebeka már az elején leszögezi, hogy ő csakis a saját bevállt praktikáiért tud felelősséget vállalni, de a nézőket sem fogja cserben hagyni.

A gyönyörű influenszer segít a bőrápolási rutin kialakításában és elárulja, hogy a hatékonyság érdekében mely lépések és termékek elengedhetetlenek. Emellett a nézőkkel számos szépségápolási titkot is megoszt: hogyan tudunk a hajhagymák védelmére ügyelni, vagy, hogy miért fontos a test hámlasztása. Ha számos kérdés felmerült benned, akkor ne hagyd ki a Kon-tour következő epizódját!

Kövesd a Kon-tourt minden szerdán és vasárnap a Life.hu-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.