Nicolas Sarkozy párkapcsolat Olsen ikrek szerelem sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A volt francia elnök féltestvére és a korábban színésznőként, ma inkább divattervezőként ismert hölgy között - bennfentesek szerint - dúl a szerelem. A 17 év korkülönbség sem zavarja őket.



Forrás: AFP
Forrás: AFP

A pár mindkét tagja most van túl egy-egy kapcsolatán. A 25 éves Mary-Kate Olsen nemrég szakított Nate Lowmannel, egy népszerű New York-i művésszel, a 42 esztendős Olivier pedig alig 1-2 hónapja vált el feleségétől, Charlotte-tól.


Forrás: Blikk

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



A szerelemtől hízik a Barátok közt sztárja?http://www.life.hu/legykepben/20120530-a-szerelemtol-hizik-a-baratok-kozt-sztarja-nemeth-kristof.htmlTóth Vera: "Nem foglalkoztat a szerelem"http://www.life.hu/legykepben/20120529-toth-veranak-most-nincs-ferfi-az-eleteben-de-jol-erzi.htmlIsmert művésszel randizik a Szex és New York színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120529-ismert-muvesszel-randizik-a-szex-es-new-york-szinglije-kim.htmlÖsszejött a francia sztár és az olasz dívahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120529-sophia-loren-es-gerard-depardieu-elmelyulten-beszelgetnek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.