Pucér feneket villantott a szexi magyar színész

Nagy Ervin LifeNight fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazánk egyik legszebb testű színésze, Nagy Ervin nem az a szégyenlős fajta...

Ervin 2004-ben a Szezon című filmben többször is megmutatta tökéletes testét a kamerák előtt. A film egyik jelenetében Kerekes Éva színésznővel bonyolódik erotikus viszonyba, és szerencsére minden lekerül a magyar színész testéről. A videót már több százezren látták, de azok kedvéért, akik eddig kihagyták Nagy Ervin feszes fenekét, íme egy rövid részlet a filmből:

Szingli lett a magyar műsorvezetőhttp://www.life.hu/szorakozz/20120706-szingli-lett-a-magyar-musorvezeto-horvath-eva.htmlNagy Feró: "Az ember tanulja az életet!"http://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20120706-nagy-fero-az-ember-tanulja-az-eletet-egy-kave.htmlDie Hard-díszlet égett Kiskunlacházánhttp://www.life.hu/szorakozz/20120706-die-harddiszlet-egett-kiskunlachazan.htmlBruce Willis lánya meztelenül és füves cigivel pózolhttp://www.life.hu/szorakozz/20120705-bruce-willis-lanya-tallulah-meztelenkedik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.