párkapcsolat válás vagyon sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok nemcsak házasodni, szakítani is remekül tudnak. Bár Katie Holmes a házassági szerződésük értelmében nem számíthat sok jóra, vagyis pénzre Tom Cruise-tól, más hollywoodi hírességek sokkal jobban jártak a színésznőnél.

A válás dráma. A szakítással nem csak egy pár vagy egy család élete változik meg gyökeresen. Közös álmok, közös tervek válnak egy pillanat alatt semmivé, aminek az egyik fél gyakran megkéri az árát, méghozzá dollármilliókban kifejezve.

Tipp! Annie Leibovitz sztárokról készült különleges fotói. Kattints a galériáért!


1. Mel Gibson és Robyn Moore

A színésznek nem kevesebb mint 450 millió dollárjába került, hogy feleségét 28 év házasság után fiatalabbra cserélte. Mel Gibson és exfelesége, Robyn Moore nem kötöttek házassági szerződést az esküvőjük előtt 1980-ban, így az asszony ugyan egy férjjel szegényebb lett, de minden közös évük után 15 millió dollárral gazdagodott. A hétgyermekes sztárpár állítólag már 2006 óta külön élt, válásukat csak 2009-ben tették hivatalossá. Kapcsolatuk végére végül az orosz származású zongoraművésznő, Okszana Grigorieva tette a pontot. Okszana hiába szülte meg közös kislányukat, az Oscar-díjas sztár és a 15 évvel fiatalabb művésznő kapcsolata hamar botrányba fulladt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

2. Steven Spielberg és Amy Irving

A sztárrendező 4 év házasság után vált el Amy Irvingtől 1989-ben, Steven Spielberg ugyanis az Indiana Jones és a Végzet temploma forgatásán megismerkedett Kate Capshaw színésznővel. A válóper végén a bíró egy horribilis összeget, kereken 100 millió dollárt ítélt meg Amy-nek. Miután Steven kifizette exnejét, 1991-ben feleségül is vette szerelmét, Kate-et. Minden jó, ha a vége jó, a rendező második házassága maga a tökély, ilyen happy endet még Spielberg sem tud rendezni, csak az élet. A sztárpár ugyanis azóta is boldogan él hét gyermekükkel, akik közül kettőt örökbe fogadtak, egy-egy gyermek pedig a korábbi házasságaikból született.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

3. Harrison Ford és Melissa Mathison

Harrison Ford és Melissa Mathison 21 év házasság után 2004-ben vált el, a szakítás Harrisont 85 millió dollárral szegényebbé, második exnejét pedig ugyanennyivel gazdagabbá tette. Az Indiana Jones és a Csillagok háborúja sztárja és az Oscar-díjra is jelölt forgatókönyvíró 1983-ban házasodott össze, két közös gyermekük van. Kapcsolatuknak végül a 22 évvel fiatalabb Calista Flockhart vetett véget 2002-ben. Bár Ford 2004-ben elvált második feleségétől, az Ally McBeal sztárját azonban csak 2010-ben vezette az oltár elé.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! A világ legszebb pici cicijei! Kattints a galériáért (+18)


4. Kevin Costner és Cindy Silva

Kevin Costner 1978-ban vette feleségül egyetemi évfolyamtársát, Cindyt, és házasságuk 16 éven keresztül működött is. 16 év után azonban a színész és 3 gyermekének anyja különváltak, mert Costnernek egy egyéjszakás kapcsolatából megszületett negyedik gyermeke is. Így az egykori csoporttárs szépen "kaszált": a bíró ugyanis 80 millió dollárt ítélt meg az asszony számára, hiszen Costner éppen pályája csúcsán járt, az egyik legjobban kereső színésze volt az álomgyárnak.10 évvel a válása után az Oscar-díjas sztár ismét igába hajtotta a fejét, 2004-ben feleségül vette Christine Baumgartnert, aki azóta már két gyermeket is szült Kevinnek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

5. Madonna és Guy Ritchie

Amikor az asszony fizet... Madonna és Guy Ritchie 2000 és 2008 között voltak házasok, kapcsolatukból született Rocco és közösen fogadták örökbe a Malawiban született Davidet. Madonna azonban egyre nehezebben viselte a kötöttségeket, míg Guy több akart lenni, mint a pop királynőjének férje, így a sztárpár különvált, a szakítást azonban ezúttal az exfeleség fizette: 76 millió dollárt ítéltek meg "Mr. Madonnának". A sztárrendező azóta révbe ért, hiszen új élettársa, Jacqui Ainsley 2009-ben egy kisfiút szült neki, az énekesnő viszont egyre fiatalabb és egyre szexibb modellekkel, táncosokkal és színészjelöltekkel múlatja az idejét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

6. James Cameron és Linda Hamilton

A Titanic rendezője és a Terminátor női főszereplője igazi álompárnak számított esküvőjük idején, 1997-ben. James Cameron és Linda Hamilton házassága azonban mindössze 2 évig tartott, a pár közös kislányának születése után a két sztár bejelentette, hogy más utakon folytatják tovább. Linda valószínűleg nem sokáig kesergett a szakítás miatt, hiszen Cameron világsikere, a Titanic 100 millió dolláros bevételének fele az ő bankszámlájára került. A rendezőlegendát pedig valószínűleg nem szomorította el a hatalmas összeg kifizetése, hiszen 2000-ben feleségül vette ötödik feleségét, Suzy Amist, akivel azóta is boldog házasságban él.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! A híres énekesnő öngyilkos gondolatai.(+18)



Tudj meg minden érdekeset már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon is!



Csúnyák és híresek - 7 sztár, akire a saját anyja se ismerne ráhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120517-csunyak-es-hiresek-a-sztarvilag-legvisszataszitobb-celebjei.html5 felháborító félrelépés, ami nem kímélte a sztárfeleségekethttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120427-5-sztar-aki-csunyan-felrelepett-a-parkapcsolatban.htmlBosszantó sztárok, akiket tényleg lehet utálni néhahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120406-6-sztar-akiket-tenyleg-lehet-utalni.htmlVudu-papnő, nyúlláb és szellemek - Sztárok, akik idegesítően babonásokhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120404-sztarok-akik-megorjitoen-babonasak.htmlKöztünk élő legendák - Sztárok, akik egyesek szerint még ma is élnekhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120402-sztarok-akik-egyesek-szerint-meg-ma-is-elnek.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.