Ashton Kutcher válás Elle MacPherson játszópajtás Naomi Campbell szerelem Liv Tyler Demi Moore Vino Schnabel Vladimir Doronin korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu egyik korábbi cikkéből kiderült, hogy az 50 éves Demi igencsak rosszul viselte válását, és szinte belebetegedett Ashton Kutcher elvesztésébe. Most azonban úgy tűnik, a színésznő készen áll egy új kapcsolatra és szokásához híven megint jóval fiatalabb partnert választott magának.

A szépséges sztár, aki a '90-es évek egyik legbevállalósabb színésznője volt, mostanában leginkább válásával, féltékenységével és drasztikus fogyásával hívta fel magára a figyelmet. A lelkileg összetört Demin talán új kapcsolata segíthet majd, bár közte és választottja között ismét hatalmas a korkülönbség, így félő, hogy a románc ugyanarra a sorsa jut, mint a színésznő előző házassága.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A szerencsés fiú Vito Schnabel, akit a Daily Mail magazin egyszerűen csak toyboynak hív, mindössze 26 éves. Vagyis Demi majdnem kétszer annyi idős, mint a művész, Julian Schnabel fia. A pár Naomi Campbell barátjának, Vladimir Doroninnak az 50. születésnapi buliján ismerkedett meg, ahol szinte az egész estét együtt töltötték.

Nem csoda, hogy Vino azonnal elcsábította a megtört színésznőt, a fiatal fiú ugyanis egyértelműen az idősebb nőket szereti. Korábban járt már a 39 éves Elle MacPhersonnal és a 35 éves Liv Tylerrel is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.