Ledobta ruháit Charlotte Gainsbourg

szex Pete Doherty LifeNight vetkőzés Charlotte Gainsbourg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pete Doherty még mindig hatással van a nőkre. Legújabb filmjében színésztársnője, Charlotte Gainsbourg vetkőzött anyaszült meztelenre az énekes előtt.

Bár úgy néz ki, mint akire igencsak ráférne egy alapos fürdő, Pete Doherty után mégis bomlanak a nők. Legújabb, Confessions Of A Child Of The Century'című filmjében legalábbis gyönyörű nők veszik körül a 33 éves énekest, többek között a meztelenre vetkőzött Charlotte Gainsbourg is. Ezzel egy igen találó filmszerep jutott a Kate Moss exeként elhíresült zenésznek. A francia drámában egy nőcsábászt alakít, aki szenvedélyes szerelemre lobban egy nála tíz évvel idősebb nő iránt. Amennyire lehúzták a kritikusok Doherty alakítását, annyira dicsérték Serge Gainsbourg lányának játékát, akivel egy forró ágyjelenet is jutott az énekesnek.

Íme néhány pikáns képkocka a filmből:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.