Meggazdagodott a híres erotikus regény írója

E.L. James gazdagság erotikus történet A szürke ötven árnyalata Forbes író
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szürke ötven árnyalatának megálmodója a világ legjobban kereső írója a Forbes listája alapján.

Kaszált E. L. James - A szürke ötven árnyalata című erotikus regénytrilógia szerzője áll a legjobban kereső írók Forbes magazin által összeállított listájának élén. A műnek köszönhetően tavaly 95 millió dolláros, átszámítva több mint 21 milliárd forintos vagyon ütötte a markát. Ezzel olyan hírességeket utasított maga mögé, mint James Patterson, Danielle Steel és Stephen King.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

E. L. James

A Forbes szerint az e-könyves változat a dolog nyitja: ez tette lehetővé, hogy az olvasók könnyen hozzáférjenek az erotikus részekhez és a nyilvánosság előtt is diszkréten olvashassák azokat - írja az MTI. Patterson, a tavalyi első helyezett, 91 millió dollárral (csaknem 20 és fél milliárd forinttal) idén a második helyet kapta, Suzanne Collins, Az éhezők viadalának szerzője pedig alaposan lemaradva, 55 millió dolláros (12,3 milliárd forintos) jövedelemmel lett a harmadik. A top 5-be még Danielle Steel került be. Stephen King pedig a tízes lista sereghajtója lett 20 millióval (4 és fél milliárd forinttal).

Fotó: Julian Laidig
Fotó: Julian Laidig


Ki játsza majd Christian Grey szerepét?
Kövesd a Szexpázsit blogot!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet. Hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A SZEXPÁZSIT OLDAL!



Pépesre verték Ryan Gosling arcáthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130809-csak-isten-bocsathat-meg-pepesre-vertek-ryan-gosling-arcat.htmlMeztelenül szerenádozott nagyijának Bieberhttp://www.life.hu/szorakozz/20130812-justin-bieber-enekes-meztelenul-szerenadozott-nagymamajanak-halaadaskor.htmlElhunyt barátjának ajánlotta díját a színésznőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130812-lea-michele-a-glee-sztarja-elhunyt-baratjanak-cory-monteithnek-ajanlotta.htmlKasza Tibi saját műsort kapott a SuperTV2-nhttp://www.life.hu/szorakozz/20130812-kasza-tibi-enekes-sajat-showmusort-kapott-a-supertv2n-augusztus-26tol.htmlLeszbikus csókot váltott a két sztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130808-lifenight-leszbikus-csokot-valtott-egymassal-a-ket-modell.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.