Hajós András TV2 Sztárban sztár Nótár Mary Lakatos Márk Justin Bieber Liptai Claudia Majka showműsor Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nótár Mary pénteken este a TV2 Sztárban Sztár című műsorában fantasztikus Justin Bieber-alakítást nyújtott.

Az énekesnőnek - saját bevallása szerint - nem volt egyszerű Justin Bieber magas, vékony hangján énekelni, mivel neki elég rekedtes a hangszíne. Még a fellépése előtt elmondta, bízik benne, hogy ennek ellenére sikeresen formálja meg a tinilányok kedvencét, és így is lett.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Liptai Claudia Nótár Mary brutálisan jó stílusérzékét dicsérte, Hajós András pedig egyenesen kijelentette, rosszul van, ugyanis gyűlöli, hogy nem tud belekötni a produkcióba, amit itt meg is nézhetsz:

Nemzetközi szörnycirkusz a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-a-sztarban-sztar-adasaban-felismerhetetlensegig-maszkiroztak-az-enekeseket.htmlFelismerhetetlenek voltak a Sztárban sztár szereplőihttp://www.life.hu/szepulj/20131115-igy-nezett-ki-szinetar-dora-nagy-ferokent-es-notar-mary.htmlNika esett ki a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-veres-monika-nika-esett-ki-a-sztarban-sztar-musorbol.htmlSoma esett ki a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131025-soma-a-sztarban-sztar-harmadik-adasanak-kiesoje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.