fotósorozat törölköző meztelen félmeztelen 30 Seconds To Mars Terry Richardson Jared Leto
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 30 Seconds to Mars zenészét a híres fotós, Terry Richardson vetkőztette le néhány kép erejéig.

Nem egy híres ember dobta már le ruháját Terry Richardson előtt. 2013 legtöbbet kereső fotográfusa ezúttal a nők bálványáról, Jared Letóról kapott le néhány fölöslegesnek ítélt ruhadarabot.

A többi fotót nézd meg galériánkban! Fotó: Terry Richardson

A nemrég Golden Globe-díjjal is jutalmazott színész hol nadrágban pózol, hol pedig egy szál törölközővel takarja el legnemesebb testrészét.

Táskával meztelenkedik Penélope Cruzhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140109-penelope-cruz-spanyol-szineszno-a-loewe-luxusmarka-kampanyaban-meztelenul.htmlFélmeztelenül reklámoz Kristen Stewarthttp://www.life.hu/legytrendi/20140107-kristen-stewart-amerikai-szineszno-a-balenciaga-francia-divathaz-rosabotanica-parfumjenek-arca.htmlMiley Cyrus kamerák előtt izgatta magát?http://www.life.hu/legykepben/20131222-miley-cyrus-ujabb-botranyt-okozott-kamerak-elott-simogatta-magat-az-instagramjan-osztotta-meg-a.htmlBotrányos csók, villalakók, heti bulvárkoktélhttp://www.life.hu/szorakozz/20140110-a-life-hu-heti-bulvarkokteljaban-az-ejjel-nappal-budapest-abraham-edit-a-baratok-kozt-a-zambo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.