Kállay-Saunders András az Eurovízió döntőjében

Forrás: MTI/EPA-SCANPIX/Bax Lindhardt -
pmsza Eurovíziós Dalfesztivál Megasztár Running! Kállay-Saunders András énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl vagyunk a koppenhágai Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjén. Igazán büszkék lehetünk az utolsóként színpadra álló Kállay-Saunders Andrásra, aki most már biztosan ott lesz a szombati döntőben is.  

Nem csupán a főpróbán, de a dalverseny első elődöntőjén is meggyőzően énekelt Kállay-Saunders András. A Megasztár 5 egykori versenyzője idén harmadszorra vágott neki az Eurovíziós Dalverseny magyar válogatójának, és elmondhatjuk, igazán jó esélye van arra, hogy a nemzetközi versenyen is előkelő helyet szerezzen. András kedd esti produkcióját itt nézheted meg:

A külföldi kritikusok és a zsűritagok szerint nem csupán előadásmódja, de témaválasztása is a legjobbak közé emeli: a Running! a családon belüli erőszakkal foglalkozik, ami igencsak kitűnik az Eurovíziós dalfesztivál inkább könnyedebb hangvételű slágerei közül.

Az észtek akrobatikus produkciója és még sok vidám pillanat galériánkban! Kattints a képre! Forrás: RIA Novosti/Vladimir Astapkovich

A szavazás lezárása után azt már biztosan tudni lehet, hogy Magyarország mellett Montenegró, Oroszország, Örményország, Azerbajdzsán, San Marino, Ukrajna, Svédország, Hollandia és Izland versenyzője is ott lesz a döntőben. Tizenöt ország azonban még versenyben van, ők csütörtökön küzdhetnek meg a továbbjutásért, amikor is kiderül, mely előadókkal kell szombaton összemérnie magát Andrásnak.

András videóüzenetben szólt az esti fellépés előtt rajongóihoz, amit pedig itt nézhetsz meg:

Megvan a világ legjobb éttermehttp://www.life.hu/kult/20140430-a-koppenhagai-noma-lett-a-vilag-legjobb-etterme.html900 vezető gasztroszakértő szavazata alapján újra a koppenhágai Noma lett a világ legjobb étterme, amely negyedszer került a ranglista élére. Kult--Két magyar film is lesz a cannes-i filmfesztiválonhttp://www.life.hu/kult/20140416-szocs-petra-kivegzes-es-karpati-gyorgy-mor-provincia-cimu-filmje-ott-lesz-cannes-ban.htmlKét magyar rövidfilmet is beválogattak a májusi cannes-i filmfesztivál hivatalos programjába: Szőcs Petra A kivégzés című alkotását és Kárpáti György Mór Provincia című munkáját - írja az Origo.KultOrigoBodrogi Gyula 80 éveshttp://www.life.hu/kult/20140415-bodrogi-gyula-kossuth-es-jaszai-mari-dijas-szinesz-rendezo-erdemes-es-kivalo-muvesz-a-nemzet.htmlÁprilis 15-én ünnepli nyolcvanadik születésnapját Bodrogi Gyula Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező, érdemes és kiváló művész, a nemzet színésze.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.