Sarah Jessica Parker sorozat mozifilm Szex és New York Kim Cattrall Cynthia Nixon Jennifer Hudson Kristin Davis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó hírünk van a Szex és New York rajongóinak. Úgy tűnik ugyanis, hogy lesz harmadik rész a filmből. Az egyik szereplő a közelmúltban elszólta magát...

Eddig is úgy tudtuk, hogy az alkotók mindenképpen szeretnék folytatni a Szex és New York filmeket, hivatalosan azonban sosem jelentették be, hogy érkezne a folytatás, vagyis a harmadik rész. Mivel minden egyes eltelt perccel egyre csak öregszenek a szereplők, a rajongók titkon már le is tettek arról, hogy valaha is viszont láthatják kedvenceiket a mozivásznon.

Forrás: AFP

Most azonban úgy tűnik, van mire várni. Jennifer Hudson ugyanis, aki Carrie asszisztensét alakította az első filmben, egy interjúban elárulta, nemrég megkeresték őt a filmmel kapcsolatban - írja az Eonline. Ebből pedig most mindenki arra következtet, hogy megkezdődtek a tárgyalások, vagyis hamarosan érkezik a folytatás. Mi már nagyon várjuk!

Élet a Szex és New York előtt:

Nehéz volt elengednünk Carrie Bradshaw-t. A két Szex és New York mozifilm sem kárpótolt bennünket, mert hiányzott nekünk a négy grácia. Milliók így voltak ezzel, ezért törvényszerű volt, hogy hamarosan megérkezett a hiánypótlás. Nálunk is képernyőre került a Carrie naplója, a Life.hu pedig itt írt róla korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.