Oscar 2015 Vadon (film) Reese Witherspoon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgatottan készül az Oscar-díj átadóra Reese Reese Witherspoon, aki a Vadon (Wild) című film női főszerepéért zsebelheti be a szobrocskát. 

Az Oscar-díj szellemében reggelizett vasárnap Reese Witherspoon, a cuki képet pedig fel is töltötte Instagramjára. Nézzétek csak! Szerintetek megérdemli az Oscart?

Melyik női főszereplőnek adnátok az Oscar-díjat?

Forrás: Instagram/Reese Witherspoon

Oscar-lázban a világ

A független filmeknek és a korábbi bemutatóknak kedveztek az idei Oscar-jelölések. A Sráckor, A Grand Budapest Hotel és a Birdman a legnagyobb kedvencek, de Oscar-jelölt Meryl Streep, Steve Carell, Ethan Hawke, Emma Stone és Keira Knightley is. A főbb kategóriákban a mezőny lefutottnak tűnik, de kivételesen úgy tűnik, hogy minden szobor jó helyre kerül. Az esélyes magyar alkotást, Bucsi Réka Symphony no. 42. című animációs rövidfilmjét sajnos nem jelölték Oscar-díjra. A jelöltek listáját az Origón megnézheted!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.