Csányi Sándor színész színház Thália Színház Schell Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csak szex és más semmi című sikerfilm és számos közös színházi munka után újra együtt látható a nézők két kedvence, Csányi Sándor és Schell Judit. A Ketten egyedül című darabot Goda Krisztina rendezésében május 9-én mutatják be a Tháliában.

A közönség talán már jól ismerheti Terrence McNally színdarabját, hiszen ez alapján készült a Magyarországon Krumpirózsa címmel játszott film, melynek Al Pacino és Michelle Pfeiffer voltak a főszereplői.

Forrás: Thália Színház

A története szerint Frankie korábban sokszor csalódott és emiatt óvakodik egy újabb kapcsolattól, Johnny viszont kitartóan ostromolja a lányt. A darabot Goda Krisztina rendezésében május 9-én mutatják be a Tháliában - derült ki a színház által az MTI-nek továbbított közleményből.

Így sokkolta kollégáit Schell Judit

A színészek a legkülönbözőbb módon reagálnak a színpadon a váratlan szituációkra. Schell Judit megoldása ezekre a kényes helyzetekre teljesen egyedülálló. Erről bővebben ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.