Színházi szerepet kapott Aleska

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
színésznő szerep színház Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig hittünk a szemünknek Aleska bejelentését látva: Sáfrány Emese a felnőttfilmes világ és a könyvpiac után a színpadot is meghódítja. 

Októbertől egy musical-drámában láthatja a nagyérdemű Sáfrány Emesét alias Aleskát, az egykori pornószínésznő és elsőkönyves szerző ugyanis színpadi szerepet kapott. És Facebookos bejegyzése szerint ez még csak a kezdet!

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Akik olvasták a könyvem, tudják, hogy mi céllal jöttem fel vidékről a fővárosba, és miféle "álmok" megvalósítása lebegett előttem 15 évesen. Nos, azt bizony mondhatom, kemény út vezetett ide, közel 12 évnyi megpróbáltatás, de egyben kaland is. Végül elérkeztem ahhoz, hogy kijelenthetem, oly sok minden sikerült, amiért küzdöttem, és igen, volt egy dolog, ami váratott magára. Mostanáig. Végtelen öröm számomra: októbertől színházban láthattok majd egy musical-dráma darabban. Egyelőre ennyit árulhatok el. És hogy most ezzel vége az utamnak? Egyáltalán nem, sőt most indultam csak el valójában" - írta Aleska.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.