Belevaló, felnőtteknek szóló film lesz az új Baywatch

Forrás: NBC -
sorozat Zac Efron Dwayne Johnson Baywatch mozifilm felnőttfilm vízimentő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig hasonlít majd a kilencvenes évekbeli tévésorozatra, viszont belevaló, felnőtteknek szóló produkció lesz az új Baywatch-film - erről beszélt Zac Efron, aki Dwayne Johnsonnal együtt szerepel majd a moziban.

A film egyelőre előkészületei elején tart, de Efron szerint messze jár majd a David Hasselhoff és Pamela Anderson főszereplésével forgatott habkönnyű vízimentős szériától.

Forrás: NBC

A teljesen újragondolt történetet elcsúsztatják a komédia felé. A produkciót Seth Gordon (Förtelmes főnökök) rendezi. Dwayne Johnson tapasztalt vizimentőt alakít, aki egy szabályokra fittyet hányó zöldfülűt (Zac Efron) kap maga mellé, de mindkettejüknek nagyon észnél kell lenni, mert szeretett partjukra egy kapzsi olajmágnás vet szemet.

Lakatos Márk: "A sötét lyukak a fejekben vannak"http://www.life.hu/kult/20150813-lakatos-mark-a-sotet-lyukak-a-fejekben-vannak.html15. születésnapját ünnepli a Szigeten a Magic Mirror sátor, amely műsorának művészeti vezetője a másságát nyiltan felvállalkó Lakatos Márk lett.KultFotó: Zsigmond László/Life.huFeledi Zsuzsa: a pauszok gyógyítójahttp://www.life.hu/kult/20150812-interju-feledi-zsuzsa-a-lechner-tudaskozpont-papirrestauratoraval.html„Nem kérek takarítást!” - olvasható a papírrestaurátor szobájának ajtaján. Kis szobában nagy asztal, kiterítve és lesúlyozva több ívnyi pausz, rajta fekete vonalak, kézzel készült tervek: Élmunkás tér, Marx tér, Arany János utca – a 3-as metró Deák tér–Árpád híd közötti szakaszának grafikus intézkedési tervei 1968-ból. A fal mellett állványokon és polcokon repedezett sárga, barna és fehér papírtekercsek, kihajtott ívek, bögre és szemüvegek, radír és papírkefe. Itt dolgozik Feledi Zsuzsa, a Lechner Tudásközpont papírrestaurátora. KultOrigoEnnyit spórolsz, ha otthonról fesztiválozol!http://www.life.hu/kult/20150811-sok-penzt-megsporolhatsz-ha-fesztivalozas-helyett-otthon-maradsz-es-pihensz-egy-napot-vagy-akar-egy.htmlA héten indult az év legnagyobb bulija, a Sziget Fesztivál - most megtudhatod, mennyit takaríthatsz meg, ha a dübörgő zene helyett a kanapédat választod.KultThinkstockFeelinges helyszínek a Sziget Fesztiválon – itt biztos, hogy kényelem várhttp://www.life.hu/kult/20150811-nyugalmas-lazulos-helyszinek-a-sziget-fesztivalon-ahol-kenyelem-es-harmonia-var.htmlAz év legnagyobb fesztiválján is jól esik időnként megpihenni, és 1-2 órát egy igényesebb, csendesebb helyen eltölteni. Most megtudhatod, hol tudsz nyugalomra lelni a buli közepén!KultFekete lesz a legújabb James Bondhttp://www.life.hu/kult/20150813-fekete-lesz-a-legujabb-james-bond-a-nemsokara-megjeleno-trigger-mortis-cimu-bond-regenyben.htmlDavid Oyelowo fogja játszani az első fekete James Bondot, igaz, nem a következő filmben, hanem a nemsokára megjelenő, Trigger Mortis című Bond-regényben.Kult--Itt az új Tarantino film előzetese - gyönyörű képek, ütős zene, minden idők legjobb szereposztásahttp://www.life.hu/kult/20150813-quentin-tarantino-hateful-eight-legujabb-westernjenek-elozetese.htmlMiután Tarantino tervbe vett westernjének forgatókönyvét valaki feltette az internetre, a sértett rendező kijelentette: nem csinálja meg a filmet, ám jobb belátásra tért. Szerencsére. És már itt is van az első előzetes.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.