Magyar fotós képe látszik a Castle című sorozatban

kép Castle fotós Borsi Flóra grafikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves Borsi Flórát nagy megtiszteltetés érte. Világszerte népszerű amerikai sorozatban jelent meg az egyik alkotása.

Borsi Flóra a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatója. A 22 éves fiatal nő már tíz éve foglalkozik fotómanipulációval. Egészen biztos, hogy még sokszor hallhatunk a művészről, ugyanis ilyen fiatalon már hatalmas népszerűségnek örvend.

Egyik alkotása például a híres sorozatban, a Castle-ben Cate Beckett nyomozó irodájának falát díszíti. Ráadásul Flórának pont ez az egyik kedvenc sorozata.

Forrás: Castle

"Megtisztelő, hogy milliárdnyi kép közül az én montázsfotóm látható a falon az ABC filmstúdió egyik legnézettebb sorozatában" - nyilatkozta a Borsnak a művész - "Mivel a Castle krimisorozat, és ez a kép egy lövöldözésről szól, tematikailag nagyon jól passzol a filmhez. A képen két ember látható, az egyikük próbálja bántani a másikat. A bántalmazott alaknak azonban ez nem jelent halálos lövést, mert valamennyi lövedék pillangóvá változik. Tehát a rosszakarat nem ér célba, hanem átalakul egy pozitív jelenséggé."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.