Szerelem a vámpírvilágban: Íme az 5 legromantikusabb idézet az Alkonyat-filmekből

Forrás:Pro Video -
Eclipse Hajnalhasadás idézet Újhold Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet imádni vagy gyűlölni az Alkonyat-történetet, de tény, hogy Bella és Edward szerelme után nők milliói ácsingóztak világszerte. A könyv persze messze túlszárnyalta a filmet, és persze mi másról is szólhatna, mint a mindent elsöprő szerelemről. Íme 5 kedvenc idézetünk a vámpíros könyvekből, Stephenie Meyer tollából. 

1. ,,Csak azért, mert... mert bizonyos fajta lapokat osztottak nekünk... ez még nem jelenti azt, hogy nem dönthetünk úgy, hogy fölébe kerekedünk a végzetünknek... egy olyan végzetnek, amit egyikünk sem maga választott." (Alkonyat)

Forrás:Pro Video

2. ,

Aztán egyszer csak átszáguldottál az egemen, mint valami meteor, s hirtelen lángba borult, minden csupa szépség és ragyogás lett.

3. „A köteléket, ami egymáshoz fűz minket, nem szakíthatta el sem a szétválás, sem a távolság, sem az idő. És nem számít, mennyivel különlegesebb, gyönyörűbb, okosabb vagy tökéletesebb nálam, ő is ugyanolyan visszavonhatatlanul megváltozott, mint én. Ahogy én mindörökre őhozzá tartozom, ugyanúgy ő is mindig az enyém lesz." (Alkonyat - Újhold)

Forrás: Pro Video

4. „Olyan nehéz leírni, hogy miről is van szó. Egyáltalán nem olyan, mint a szerelem első látásra. Inkább, mint... mint a gravitáció. Ha meglátod azt a valakit, akkor egyszerre nem a tömegvonzás ereje köt a földhöz többé. Hanem ő. És többé semmi más nem számít, csak ő. Egyszerűen mindent megtennél, bármivé lennél az ő kedvéért... Azzá válsz, amire neki a legnagyobb szüksége van: a védelmezője leszel vagy a szerelmese, a barátja vagy a testvére." (Alkonyat - Napfogyatkozás)

5. ,,Téged akarlak, téged és örökre. Egyetlen élet egyszerűen nem elég nekem." (Alkonyat - Hajnalhasadás)

Íme, az öt legütősebb idézet A szürke ötven árnyalatábólhttp://www.life.hu/kult/20151012-ime-az-ot-legutosebb-idezet-a-szurke-otven-arnyalatabol.htmlFülledt erotika, felfokozott izgalmak, mély érzelmek - ez mind megtalálható A szürke ötven árnyalatában, nem csoda, hogy a könyvért és a belőle készült filmért is milliók rajonganak. Most összegyűjtöttük nektek az öt kedvenc mondatunkat E.L. James sikertörténetéből. KultOrigo5 nagyon motiváló idézet - Tuningold fel magad!http://www.life.hu/kult/20151009-motivalo-idezetek-motivacio-eletvezetes.htmlFontos, hogy a szemed előtt mindig lebegjen egy cél. Sose add fel az álmaidat! Összegyűjtöttünk néhány remek motivációs idézetet. Ha akarod, írd fel őket egy cetrlire, és ragaszd ki a lakás bármely pontjára őket. KultThinkstockÍme, az 5 kedvenc szerelmes idézetünk a P.S. I Love You-bólhttp://www.life.hu/kult/20151007-ez-az-ot-kedvenc-idezetunk-a-p-s-i-love-you-filmbol.htmlKi ne emlékezne a 2000-es évek egyik legsikeresebb romantikus filmjére, a P.S. I Love You-ra? A Hilary Swank és Gerard Butler főszereplésével készült produkció sokunk szemébe csalt könnyeket. Most összegyűjtöttük az öt kedvenc idézetünket a filmből. KultNorthfotoA 10 legjobb idézet Marilyn Monroe-tólhttp://www.life.hu/kult/20150820-a-tiz-legjobb-idezet-marilyn-monroetol-szerelemrol-szeretetrol-penzrol-csillogasrol.htmlMarilyn Monroe, azaz Norma Jeane amerikai énekesnő, Golden Globe-díjas színésznő és szexszimbólum. Minden nő példaképe. Ezúttal összeszedtük nektek a 10 legjobb idézetet tőle. KultOrigoÍme, az 5 leginspirálóbb idézet Nick Vujicic-tőlhttp://www.life.hu/kult/20151008-ime-az-5-leginspiralobb-idezet-nick-vujicic-tol.htmlA kezek és lábak nélkül született Nick Vujicic sokáig nem is látta értelmét az életének. Ma már azonban motivációs trénerként dolgozik és több millió emberen segítet előadásaival. Most összegyűjtöttük az 5 leginspirálóbb idézetet tőle. KultOrigoÍme, az öt legtanulságosabb idézet a "Nem kellesz eléggé"-bőlhttp://www.life.hu/kult/20151010-ime-az-ot-legtanulsagosabb-idezet-a-nem-kellesz-elegge-bol.htmlKijózanító igazságaival egy nagyon fontos dologra mutatott rá a "Nem kellesz eléggé" című film, mégpedig arra, hogy olyan szekér után ne fussunk, amelyik úgysem vesz fel. Íme, az öt legonfontosabb idézet a filmből. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.