Újabb világsztárokkal bővült a Sziget fellépőlistája - Ott a helyed!

Bastille Sziget Fesztivál zene Sum 41 koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szervezők karácsonyi meglepetésként újabb neveket jelentettek be a Sziget fellépői közül. 

A Sigur Rós, a Bring Me The Horizon és Parov Stelar után újabb neveket jelentett be a Sziget. Jön a Bastille, ami idén a Volt fesztiválon adott koncertet. Érkezik továbbá az indie rockot játszó Bloc Party, a rockos elektronikával nyomuló CHVRCHES, Nicky Romero és a punk rockban utazó Sum 41 is.

Pár nap, és jön A Játékkészítő!http://www.life.hu/kult/20151222-a-jatekkeszito-par-nap-mulva-a-szinpadra-kerul.htmlA Life.hu nagyszájú riportere olyan szerencsés helyzetbe került, hogy beleshetett a várva-várt színdarab, A Játékkészítő kulisszái mögé. Néhány színész elárulta, hogyan készül a nagy bemutatóra.Kult--Király Linda: "Végre rájöttem arra, hogy ki vagyok valójában, és mit akarok”http://www.life.hu/kult/20151221-kiraly-linda-vegre-szakmailag-is-kiteljesedik.htmlMásodik lázadó korszakát éli és minden eddiginél őszintébb kitárulkozásra készül legújabb lemezével. Király Linda egy hihetetlenül nehéz időszakon van túl, ami testileg és lelkileg is megviselte, de végre már tudja, mit akar: szakmailag és nőként is. Kult--Halászlé és énekszó - Így ünnepel a Ghymes együtteshttp://www.life.hu/kult/20151221-a-ghymes-egyuttest-arrol-faggattuk-hogyan-telik-a-karacsony-naluk.htmlA Ghymes együttes frontemberével, Szarka Gyulával beszélgettünk, ünnepi készülődésről és a karácsonyi nagykoncert meglepetés vendégeiről. Kult--Nincs még ötleted a fa alá? - Tökéletes ajándék tipp! http://www.life.hu/kult/20151218-kulturalis-programajanlo-december-17-20.htmlKözelednek az ünnepek, és jobb esetben már mindenki megvette az ajándékokat. Ha még nem, tudunk pár tippet, amivel hatalmas örömet szerezhetsz a komolyzene iránt érdeklődő szeretteidnek. Jennifer Lawrence is visszatér év végére a mozivászonra egy erős női karakter, Joy szerepében, aki a 21. századi nők példaképét próbálja megtestesíteni. Gyerünk, vedd elő a naptárad, és jegyezd fel a következő időpontokat! Kult--Íme, az öt kedvenc idézetünk Popper Pétertőlhttp://www.life.hu/kult/20151217-idezetek-popper-peter-pszichologustol-lelekgyogyasztol-emberekrol.htmlPopper Péter pszichológus, klinikai gyermek-szakpszichológus, pszichoterapeuta, egyetemi tanár volt, 2010 áprilisában vettünk tőle örökre búcsút. Évtizedekig hazánk egyik legnépszerűbb pszichológusa volt, könyveivel, előadásaival, tanácsaival segített az embereknek a mindennapok lelki gondjainak megoldásában, eligazodni a gyermeknevelésben. Most összegyűjtöttük a számunkra legkedvesebb gondolatait. Kult--68 éves a pszichiátriai terror egykori sztár-áldozata, Stevie Wrighthttp://www.life.hu/kult/20151218-68-eves-a-pszichiatriai-terror-egykori-sztar-aldozata-stevie-wright.htmlAz 1960-as években oly népszerű ausztrál rockegyüttes, az Easybeats frontemberéről, Stevie Wright-ról kevésbé köztudott, hogy karrierjét a pszichiátriai mélyalvás-kezelés tette tönkre. Az ellentmondásos és sokakat megnyomorító kezelést végül betiltották Ausztráliában. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.